Expertise

Consult & advies

Inzicht. Oplossingen. Zekerheid. Met onze ervaren specialisten en professionele aanpak zorgen wij al meer dan 30 jaar voor secure supply chains.

Spreek met een specialist Over Transposafe
consult en advies

Waarborg voedselkwaliteit en voorkom verlies van vracht

Een internationale speler in de foodsector wilde ook tijdens op- en overslag van goederen contaminatie voorkomen. De experts van Transposafe hebben de knelpunten in de supply chain in kaart gebracht en een metaal detecteerbare verzegeling ontwikkeld. Hiermee wordt zowel de voedselkwaliteit gewaarborgd als verspilling voorkomen.

Download Use case


kennis en advies

Processen én procedures bepalen uw risico’s

Risico’s worden verminderd door uw processen goed op elkaar af te stemmen. Maar vergeet u uw procedures niet? De menselijke factor is namelijk net zo bepalend voor zekerheid in uw keten. 

Door processen en procedures op elkaar af te stemmen en de juiste verzegelingen te gebruiken geven wij u de zekerheid van een supply chain die aan alle eisen voldoet.

Onze experts zijn in staat risico’s in kaart te brengen en voorzien u van pragmatisch advies. We instrueren uw medewerkers zodat handelingen op de juiste wijze uitgevoerd worden.

Onze kenmerken:

  • Experts met kennis van de laatste ontwikkelingen in uw branche
  • Onafhankelijke partner met een wereldwijd netwerk van producenten en kenniscentra
  • Het breedste portfolio aan oplossingen, aangepast aan uw situatie
  • In-house customization en personalisering 
  • Internationale aanwezigheid met lokale kennisteams
Wolter Malte

Welke uitdagingen heeft u voor ons?

Het analyseren en oplossen van uw logistieke vraagstukken over verzegelingen is onze business. Ons team staat voor u klaar.

We antwoorden binnen één werkdag.