Transposafe Duurzame verpakkingtassen
Nieuws Transmailer Sustainable packaging 1 min leestijd

Maak de overstap naar duurzame verpakkingstassen

Het gebruik van duurzame verpakkingszakken voor het verzenden van goederen zal de bedreiging voor het wereldwijde milieu en de menselijke gezondheid verminderen.

We weten inmiddels allemaal dat gebruik van single-use plastic verbannen zou moeten worden. Plastic draagt in elke fase van zijn levenscyclus bij aan de uitstoot van broeikasgassen. Van de productie tot de raffinage en hoe het als afvalproduct wordt beschouwd (the Guardian). Het gebruik van duurzame verpakkingszakken voor het verzenden van goederen zal de bedreiging voor het wereldwijde milieu en de menselijke gezondheid verminderen.

 Een gemakkelijke manier om positief bij te dragen aan duurzaamheid is een niet-eco-vriendelijk product te vervangen door een eco-vriendelijk product. Duurzaam verpakken betekent dat de verpakking ten minste één van de volgende beweringen bevat: 

  • De verpakking is vriendelijk voor het milieu op aarde gedurende zijn hele levenscyclus
  • De verpakking wordt verkregen, vervaardigd, vervoerd en gerecycleerd met gebruikmaking van hernieuwbare energie
  • De duurzame verpakking voldoet aan de marktcriteria voor kosten en prestaties
  • De verpakking is gemaakt van gerecycleerde materialen en kan opnieuw gerecycleerd worden.
  • De duurzame verpakkingszakken worden vervaardigd met behulp van schone productietechnologieën en ethische praktijken
Spreek een specialist

 Duurzame verpakkingszakken bij Transposafe

Bij Transposafe zijn we ons bewust van de impact van verpakkingen op het milieu. Daarom streven wij ernaar om zoveel mogelijk duurzame verpakkingen aan te bieden door dezelfde oplossing, maar dan vervaardigd van gerecycled materiaal. De gerecyclede materialen gaan niet ten koste van de kwaliteit of kosten van het product. U hebt dus hetzelfde product met dezelfde oplossing, maar u kunt 's nachts rustiger slapen.

 Transmailer® duurzame verpakkingstas

De Transmailer enveloppen zijn de ideale oplossing voor het verzenden van bijvoorbeeld kleding, mobiele telefoons, sieraden, (schoenen)dozen, inkjet cartridges en medicijnen. De enveloppen zijn ondoorzichtig, waterafstotend en niet-scheurbaar. Dit zorgt voor een discrete en veilige verzending.

Transmailer_A3_APP2_S

 Dokulops® paklijstenvelop

De DL Dokulops paklijstenvelop is een van de bestsellers in ons assortiment. Veel zendingen in Nederland worden voorzien van deze hoogwaardige paklijstenvelop. De folie is glashelder, wat ervoor zorgt dat documenten op de paklijst gescand kunnen worden.

Dokulops_A4_Print_APP2_S

Wilt u meer weten over de Transmailer of Dokulops? Ga dan hier naar onze webshop